Korruptoitunut SV – ”eilispäivän uutinen”

Törmäsin aiheeseen, tai pikemminkin kuvaan, kun tein taustatyötä blogiini liittyen. Kuvan teksti herätti mielenkiinnon, ja klikkasin eteen päin. Linkki johti vanhaan artikkeliin, joka käsitteli SV:n etiikkaa ja jalostuspolitiikkaa, ja niiden vaikutuksia mm. rodun terveyteen ja erityisesti lonkkiin. Ihan kuin olisin kuullut samasta aiheesta puhuttavan aikaisemminkin… ”Johtolangat” veivät kuitenkin pidemmälle – tekaistuista sukutauluista ja väärennetyistä koe- ja terveystiedoista ison luokan koirakauppoihin.

Uutinen!

Koska olen ollut jonkin aikaa harrastuksesta tauolla, en ole kaikissa rodun sisäisissä asioissa aivan ajan tasalla. Ja koska en ole SV-lehden tilaaja, saatan siis hyvinkin olla ainut saksanpaimenkoiraharrastaja, joka tästä ”uutisesta” ei ollut vielä kuullut. Linkatessani kuvasta juttuun en ollut aiheesta yllättynyt, mutta kiinnostunut kylläkin. Niinpä jatkaessani lukemista huomasin, että yksi asia johti toiseen. Ja pian olinkin asian ytimessä. Siinä samaisessa, jota jo aikoinaan tituleerattiin SV-mafiaksi. Voi miten huolimatonta! Onko syy nykydigiteknologiassa, että SV:n sisäpiirin kytkykaupoista on vihdoinkin putkahtanut esiin konkreettista todistusaineistoa? Vai tarvittiinko siihen pieleen mennyt koirakauppa ja petetty koiranomistaja?

Vihdoin oikeus tapahtui

Kirjoituksen edetessä mietin, olivatko osalliset pettureita ja hyväuskoisia petettyjä, vai yhtä isoa rosvolaumaa? Suorastaan riemuitsin – vihdoinkin SV:n mafia saa sitä mitä ansaitsee! Kun ”skandaali” on päässyt vuotamaan, alkaa toki selittely, syyttely, kieltäminen ja vakuuttelu. Ja tahoa, joka kaiken on paljastanut, uhataan oikeustoimin. Mutta julkituloa ei voi perua. Vuosia, varsinkin käyttökoirapuolella, on käsitelty ja kritisoitu SV:n tapaa toimia. Ilmeisesti vain käyttöorientoituneet harrastajat ovat kyenneetä näkemään SV:n korruptoituneen toiminnan, ja sen vaikutuksen rotuun. Rodunjalostus on ollut vitsi, mutta viis siitä, kun riittävät määrät euroja vaihtaa omistajaa.

Rohkea kirjoittaja

Nyt kahlaamani teksti olikin yllättäen juuri siltä toiselta kantilta kirjoitettu. Kirjoittaja nosti esiin juurikin ne asiat, joita on tiedetty tapahtuvan, mutta joita ei ole kyetty todistamaan. SV:n ”kerma” pyörittää omaa pientä piiriään, joka on ollut niin läpinäkyvää, että oikein ihmetyttää, miten ovat kuvitelleet toimivansa näkymättömissä. Tuomarit ja diilerit hyötyvät toinen toisten kustannuksella, ja viime kädessä koirasta, joka on tässä valta- ja rahapelissä viaton pelinappula. SV:n johto nostettiin seinälle, ja siltä edellytettiin toimia, mutta kuten aina, paska valuu vain alaspäin. Vai ovatko asiat muka muuttuneet? Kun pöly laskeutuu…. ja niin edelleen. Ainoaksi hyväksi asiaksi näyttäisi jääneen se, että löytyi henkilö, joka kykeni nostamaan kissan, ja todisteet pöydälle.

Yksi johtaa toiseen

Takaisin alkuperäiseen tilanteeseen: Päädyin siis kuvan kautta blogiin, jossa aiheeseen hyvin läheltä perehtynyt kirjoittaja antoi tulla tuutin täydeltä. Kirjoitus oli täyttä asiaa – selvästikin aihetta oli pyöritelty syvemmältä – juttu vaikutti pidemmän ketjun osaselta. Teksti johti lopulta dokumentteihin, jotka todistavat sisäpiirikauppojen todellisuuden, raadollisuuden, sekä ketkä sitä pyörittävät, ja millaisista summista on kyse. Tässä vyyhdissä mainittiin myös koira, kaupankäynnin ainoa uhri, josta tehty kauppasopimus ei päättynyt suunnitellun mukaisesti. Melko helppo siis arvata, mistä löytyy syy asian päätymiseen julkisuuteen.

Asiaa olisi kirjaksi asti

Lukemassani jutussa ”skandaalipallo” on lähtenyt pyörimään jo hyvän aikaa sitten. Koska kirjoittaja on tapauksesta hyvin perillä selvittäen sitä laajasti, ajattelin tuoda todistusaineet myös omaan blogiini. Mitä enemmän näkyvyyttä asialle, sen parempi, sillä näitä tapauksia ei pidä unohtaa. Se, mitä SV-Zeitungissa on aikanaan julkaistu, voi poiketa nyt esitetystä.

Esipuhe

Alla olevan kirjoituksen ”juoni” on irrallisen oloinen, koska teksti on osanen isompaa kokonaisuutta. Olen lisäksi hypännyt kyytiin kesken aiheen käsittelyn. Juonesta pääsee kuitenkin kiinni oikein hyvin. Liitteenä olevat linkit auttavat syventämään faktoja omatoimisesti, jotka niin haluavat tehdä. Alkuperäinen kirjoitus on saksaksi. Pahoittelut käännöksen huonosta suomen kielestä. Painotan, että käännös on enemmänkin suuntaa antava, kuin detaljeihin takertuva. Joka luettuaan originaalit postaukset havaitsee oleellisia asiavirheitä, on erittäin tervetullut ilmoittamaan niistä minulle, niin mielelläni teen korjaukset tähän julkaisuun. Käännöksen väliotsikointi on omaa tuotantoa, ja lisätty luettavuuden parantamiseksi.


Teksti: J.Demeyere


Ist Schäferhundezucht Maffia-Zucht?

Mihin on Saksanpaimenkoiran jalostus menossa Messlerin ja Quollin johdolla? Käyttämällä jalostukseen koiria, kuten Onar Feetback, Groovy di Casa Massarelli, Cronos del Seprio, Aaron di Borgo Molara, Radhause, d‘ Ulmental, Valcuvia, Caputis… he johtavat Saksanpaimenkoiran fyysiseen tuhoon, kuten oheinen kuva osoittaa.

Saksanpaimenkoiran lonkkavika ja SV:n etiikka – kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Menneiden aikojen isoilla saksalaisilla kennelillä, tarkemmin sanottuna isoilla jalostusasemilla kuten Rieker, Scheerer, Schweikert, Fetten, van Dorssen, Mai ja Goldlust (joista huomionarvoista mm. se, että kaikki nämä kasvattajat ovat tulleet rodun tuomareiksi samaan aikaan, mikä on mahdollistanut suosimisjärjestelmän, korruption ja sen ylläpidon), ei enää ole kotona omaa ”jalostusmateriaalia”, joten jatkaakseen toimiaan, ja kaupankäyntiä, he hankkivat koiria ulkomailta.

Koirien markkinointi

Uusia koiria esitellään ensin netissä. Kyseenalaisten ulkomaisten kasvattajien ja yhteyksien kautta niitä tuodaan Saksaan, jossa markkinointia jatketaan. Koiria tuodaan siis maista, joissa jalostussääntöjä ei kunnioiteta, ne ovat riittämättömiä, tai niitä ei ole lainkaan. Lisäksi Balkanin ”kirjalliset koetulokset” ovat tulleet tutuiksi – monet saksalaiset koirien jälleenmyyjät ovat ajaneet sinne lukuisat kerrat sukutauluja ja koirien tietoja muokkaamaan. Uskon toimiston edelleenkin olevan toiminnassa.

Yhteistyökumppanit mainostavat koiria voimakkaasti Facebookissa – ne ovat ”mestareita”, ”uusia toivoja”, ”tulevaisuuden voittajia, tähtiä ja Siegereitä”. Sitten nämä koirat lähetetään erikoisnäyttelyihin Saksaan, ja menestyksen kautta systemaattiseen jalostukseen. Katsokaa LG-näyttelyiden tuloksia – tuloksissa ei näy Saksan Saksanpaimenkoiria, vaan koiria Italiasta ja Balkanilta. Koiria, jotka työnnetään nopeasti korkeille sijoituksille ja Ausleseen, ansaitsemaan yhteisomistajilleen huomattavia omaisuuksia.

Mikä on kiellettyä, onkin sallittua

Josephine Kao neuvottelee ”Messlerin nenän alla” – joka antaa kaiken tapahtua –  kauppoja jokaisesta vähänkin menestyvästä koirasta. (Kyseisellä kiinalaisdealerilla on omistuksessaan tälläkin hetkellä useita koiria.) Koirilla on managerit – promoottorit – kuten Reinhardt Meyer, tai Luciano Musolino, joka myi Furbo degli Achein Kiinaan tehden siitä esimerkkitapauksen. He ovat maailmanlaajuiset kontaktit omaavia koirien välittäjiä, jotka vuosikymmenten aikana tuomaripoolin kustannuksella loivat suhteita Etelä-Amerikkaan, Etelä-Afrikkaan, Thaimaahan, Philippiineille…


Tapaus Onar/Omar Feetback

Feikki-Onar Feetback

Katso yllä olevaa kuvaa! Jos systemaattista jalostusta ei kontrolloida, tulee jalostuksessa vaikuttamaan koirat, joiden ei koskaan olisi pitänyt päätyä jalostukseen. Esimerkkinä ”kopio”-Vizesieger Onar Feetback (mm. väärennetyt rtg-tulokset) – siinä meillä on ”soppa”. Eikö SV halunnut tutkia asiaa, ja raportoida suoraan? Missä on Messlerin raportti…? Ja seuratkaapa Meßlerin perheen omia koiria. Pari vuotta presidenttinä, ja Aducht –koira Auslese -luokassa? Entäpä veljenpoika, joka on tuomaroinut Aducht-koiria, jne. Eikö tämä vaikuta suosimiselta? Vastaus kysymykseen on tarpeeton.


Tapaus Toni von der Rieser Perle

Faktaa!

Yllä olevasta Sopimus-kopiosta näkee, että koiran (Tino) tulevasta nly-sijoituksesta sovitaan etukäteen – halutut sijoitukset / arvosanat näkyvät sopimuksessa selvästi, ja että ne myös taataan. Siltä varalta, että sovitut kärkisijoitukset eivät toteutuisikaan, sovitaan suurista alennuksista koiran hinnassa. Koirakauppias, joka voi luvata tällaisia ​​sopimuksia SV; ssä, täytyy olla sisäpiirissä ja hyötyä tämänkaltaisista liiketoimista.

Se tosiasia, että SV:n johtokunta ei ole tehnyt mitään tähän päivään mennessä, osoittaa, että sen sisällä vallitsee korruptio. Jälleen kerran tuomareiden ja heidän parhaiden ystäviensä koirat jakavat kärkisijat keskenään voittajanäyttelyssä.


Lisää faktaa!

Kyseisessä tapauksessa koiran kauppahinnaksi oli sovittu 150.000 euroa, josta ”puhemiehenä”, välittäjänä ja painostajana toiminut SV-tuomari sai palkkioksi 70.000 euroa. Koiran ostaja, Kiinalainen koiradiileri halusi, suorastaan vaati, EHDOTTOMASTI saada ostaa tämän kyseisen uroksen. Syykin selvisi jälkeen päin: Kao oli myynyt koiran Kiinassa eteen päin jo ennen, kuin oli itse saanut koiraa omistukseensa. Kiinassa koiran kauppahinta oli ollut 200.000 euroa. Melko kallista.

Tämä tarina oli tosi, ja se jatkuu…


Liitteet:


Alkuperäinen teksti, sekä kuva, jonka kautta blogiteksti löytyi:

Saksanpaimenkoiran lonkkavika ja SV:n etiikka

Ein Bild sagt mehr als 1.000 Wörter!

Siegerschau in Deutschland, zum Weltchampionat, schleusen sie in die kontrollierte Zucht ein. Schauen Sie durch die LG-Zuchtschauen-Ergebnisse, die Resultate zeigen keine DEUTSCHE Schäferhunde, sondern Italienische Schäferhunde à la Musolino und Balkan-Hunde à la Onar/Omar/Onir/Okar… Feetback. Hunde die schnell nach oben gepuscht werden müssen, rein in die Ausl ese, um bis zu einer halben Million Euro aus den betuchten Chinesen zu quetschen, Josephine Kao verhandelt unter Messler – der nichts dagegen macht (!!) – jeden Hund der einigermassen blendet. Hunde mit Managern, Hunde mit Promotoren à la Reinhardt Meyer, oder à la Luciano Musolino, der Furbo degli Achei an den Chinesen verscherbelt und dort zu einem Institut und einem Symbolfall gemacht hat. Hundevermittler mit weltweiten Kontakten, weil sie Jahrzehnten auf Kosten der Vereine als Zuchtrichter die Welt abgereist und Kontakte geknüpft haben, nach Süd-Amerika, nach Süd-Afrika, nach Thailand – bis zum Herzinfarkt, gerade noch mal gut gegangen – oder den Philippinen. 

Ja!! Siehe Bild! Wenn die kontrollierte Zucht nicht kontrolliert wird, kommen Hunde in die Zucht die nicht in die Zucht hätten gehen sollen! Siehe Möchtegern-Vizesieger Onar Feetback. Dann hat man den Salat! Wollte der SV da nicht direkt recherchieren und berichten? Die Berichterstattung von Messler bleibt aus! Mit ihm geht es zur nächsten Siegerschau. Mal sehen wie die Hunde aus seiner Familie abschneiden. 2 Jahre Präsident und schon ein Aducht-Deckrüde in die Auslese? Und der Neffe – der jetzt schon Aducht-Hunde richtet, sogar schon als Richteranwärter (!!), ohne dass es jemanden, geschweige denn den Vereinspräsidenten, auch nur juckt – mit einem Sohn vom verschwundenen Jugendklasse-Sieger 2013 und V1 2014 Arre vom Hühnegrab ebenfalls in die Auslese? Was sagt uns das?! Widerspricht dies unsere Thesen vom Vetternwirtschaft, oder werden diese Thesen auf eindrucksvoller Art und Weise unter Beweis gestellt?! Die Antwort auf diese Frage erübrigt sich wohl.


Kauppakirjaliitteeseen liittyvä alkuperäinen teksti

Tapaus Toni v. Rieser Perle – kauppakirja (sopimus)

Contrakt Bild: SV Mustervertrag für den Verkauf von Deutschen Schäferhunden nach China (oder sonstige exotische Länder)

Beachten Sie bitte, dass die Platzierungen für die kommende Siegerschau im Vertrag fest zugesagt, ja regelrecht garantiert werden! Mit grossen Abschlägen/Rabatten, wenn es nicht die allerbesten Plätze sind. Die Hunde-Händlerin, die solche Verträge im SV aufstellen und durchsetzen kann, ist nach wie vor im Verein und geht ihre lukrative Geschäfte nach, wird demnächts wieder gross abkassieren.

Dass seitens des Vereinsvorstandes bis heute nichts dagegen unternommen wurde, stellt die Korruption, wovon der Verein durchdrungen ist, unter Beweis. Wieder werden es die Hunde der Zuchtrichter und ihren besten Freunden sein, die bei der Siegerschau die vordersten Plätze kriegen bzw. unter sich verteilen. Weil sie sie während der Zuchtsaison schon feste zugesagt, ja förmlich garantiert haben! Schriftlich oder mündlich.

Messler hat mir persönlich versprochen, im Sinne des Deutschen Schäferhundes zu handeln. Das TUT ER NICHT, wenn er diese Hundehändlerin nicht mit diesen Beweisen konfrontiert und aus dem Verein verweist. Vielmehr wird man ihm unterstellen müssen, dass er selber an den lukrativen Geschäften teilnimmt, das wird sich bald herausstellen. Ich sehe es als eine Schande, dass er nicht Kraft seines Amtes einschreitet gegen die Frau die diesen Vertrag unbestreitbar unterschrieben hat und heute weitere Hunde auf ihrem Namen hat.

Oletko jo katsonut näitä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.